مقادير العجينة:
دقيق وماء حسب الرغبة اهم شئ تكون العجينة يابسة وشوية ملح
الطبيخ
قديد حسب الرغبة وعدد افراد العائلة
4 ملاعق كبيرة معجون طماطم – ملعقة كبيرة فلفل أحمر حار بودرة
- ربع ملعقة صغيرة بزار– ملعقة كبيرة من الملح اكواب ماء - ثلاثة حبات طماطم مقطعة قطع صغيرة
ملعقة صغيرة حلبة – 3 ملاعق كبيرة عدس اخضر
دهان قديد لحم
كوب حمص منقوع كوب فول اخضر
شوية معدنوش وشبت وحبق
فلفل حار ملعقة ثوم مهروس.
نضع جميع البقوليات فى طنجرة صغيرها ونخليها تغلى خمسة الى 10 دقائق
نضبخ الطبيخ عادى ونضيف عليها البقوليات
ونخليها تغلى وبعد مايطيب كل شئ
نضيف دهان القديد لحم بعدين
انضيف الرشتة اللى قطعناها
[post_ad]
طريقة
ناخد العجينة ونفردها على الطوالة
ونقطعها مستطيلات بواسطة السكين ونضيف من حين لااخر الدقيق
ونقرب اصابيعى الى حافة السكين حتى لاتكون القطع كبيرة
وفى الاخر نخليها تجف قليلا ونضيفها الى المرقة وتضاف لها فى الاخير التومة والفلفل الحار
دقيق وماء حسب الرغبة اهم شئ تكون العجينة يابسة وشوية ملح
الطبيخ
قديد حسب الرغبة وعدد افراد العائلة
4 ملاعق كبيرة معجون طماطم – ملعقة كبيرة فلفل أحمر حار بودرة
- ربع ملعقة صغيرة بزار– ملعقة كبيرة من الملح اكواب ماء - ثلاثة حبات طماطم مقطعة قطع صغيرة
ملعقة صغيرة حلبة – 3 ملاعق كبيرة عدس اخضر
دهان قديد لحم
كوب حمص منقوع كوب فول اخضر
شوية معدنوش وشبت وحبق
فلفل حار ملعقة ثوم مهروس.
نضع جميع البقوليات فى طنجرة صغيرها ونخليها تغلى خمسة الى 10 دقائق
نضبخ الطبيخ عادى ونضيف عليها البقوليات
ونخليها تغلى وبعد مايطيب كل شئ
نضيف دهان القديد لحم بعدين
انضيف الرشتة اللى قطعناها
[post_ad]
طريقة
ناخد العجينة ونفردها على الطوالة
ونقطعها مستطيلات بواسطة السكين ونضيف من حين لااخر الدقيق
ونقرب اصابيعى الى حافة السكين حتى لاتكون القطع كبيرة
وفى الاخر نخليها تجف قليلا ونضيفها الى المرقة وتضاف لها فى الاخير التومة والفلفل الحار
إرسال تعليق Blogger Facebook