اسلق حبه كرنب وسط بالطريقه المعروفهواقطع الاوراق مثلثات او زي مااحب اشكلها
للحشوه :
بالخلاط حبه طماطم حبتين بصل حبه فلفل رومي
ست فصوص ثوم ربع حزمه كزبره وبقدونس
وشبت وعصير ليمونه كبيره ونص علبه صلصه
وحبتين ماجي وملعقة طعام من كل نوع( كمون
كزبره ناشفه فلفل اسود وكركم بابريكا وبهار مشكل)
وكوب من مرقة الكرنب وملعقه ملح واخلط جيداً
احط الخليط في قدر عالنار واضيف ربع كيلو
لحم مفروم وكوبين رز مصري مغسول واقلب عالنار لمدة خمس دقايق واطفي النار اتركه ربع ساعه واضيف عليه نص حزمه مقطعه من البقدونس والشبت
والكزبرا واضبط الملح ابدا بلف الكرنب واحشي حبه فلفل رومي للطعم واكون حاطه في القدر بطاطس شرايح ورشة زيت ارش عليهم السقوة(في الخلاط فص ثوم كوبين ماء ملعقتين كبار صلصه نص كوب تمر هندي مذوب وملح ) اتركه على نارهاديه ساعه او لحد مايلين الكرنب لو مو حابه التمر الهندي اكتفي بالصلصه رشيت عليه بالصورة فلفل احمر وشطه كريستال وبالعافيه
إرسال تعليق Blogger Facebook